euroland
Ліцей «Євроленд» » Новини » Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"

Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"


На ці та інші запитання відповідали учні 7 класу, вчителі математики (Гвоздецька С.С.) та англійської мови (Чугай О.Ю.) під час інтегрованого уроку "Математика навколо нас", а їхні відповіді оцінювали поважні спостерігачі - учні 11 класу (Недошовенко Олексій, Смірнов Георгій, Мартинов Едуард та Вечеря Микола).

Перегляд англомовного фільму, гра аукціон, лотами в якій були математичні рівняння, фізкульхвилинка - пісня "Whatcha' gonna'do?", розв’язування задач за допомогою систем лінійних рівнянь, рольова гра «Знижки! Йдемо за покупками» “Shop around” - все це допомогло зрозуміти, що математика дійсно навколо нас, а зрозуміти це допомогли знання з англійської мови.

Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"Інтегрований урок математики та англійської мови "Math Around Us"