euroland
Ліцей «Євроленд» » Новини » ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !

ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !


Жовтень цього року ознаменував непересічну подію – Європейський університет відзначав 25-річчя від дня свого заснування. З нагоди ювілею відбулася ціла низка урочистих заходів.
Нині Україні, як ніколи, доведеться напружено шукати своє місце в європейській культурній спільноті, а для цього вже зараз інтелектуальній верстві нашого суспільства необхідно думати не лише про те, як українцям увійти в Європу, але й як гідно себе представити. І Європейський університет виступає взірцем у представленні здобутків української вищої освіти не лише на європейському, а й міжнародному освітньо-науковому просторі. Втім, ці здобутки досягалися крізь “тернистий шлях” із дотриманням заклику Кобзаря “Борітеся – поборете!” і незмінним девізом Університету “Вчись, працюючи!”.
ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !ЄВРОПЕЙСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТУ - 25 РОКІВ !