euroland
Ліцей «Євроленд» » Новини » Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН України ученицю Євроленду

Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН України ученицю Євроленду


Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН України ученицю Євроленду

Вітаємо з перемогою у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академіі наук України ученицю 8А класу ліцею "Євроленд" Вікторію Петрову!

18 лютого вона успішно захистила свій проєкт у Київському територіальному відділенні МАН України (відділення "Історія", секція "Етнологія"). Тема її науково-дослідницької роботи: "Жіночі нашийні та нагрудні прикраси Наддніпрянщини: історія, типологія, особливості" (наук. керівник - Ралко Р.С.).

За рішенням журі - Вікторія виборола І місце.

Робота Вікторії - це приклад клопіткої та системної праці. Сьогодні науково-дослідницька робота МАН - не лише текстова робота, а ще й постерна презентація проєкту та відео виступ на науковій конференції. Цікавий текст роботи, чудовий виступ на відеоконференції, власноруч виготовлений постер та бездоганний його захист - це все чим вразила Вікторія членів журі.

До речі, Вікторія наймолодша переможниця серед усіх учасників конкурсу, а це близько 1000 дітей з різних навчальних закладів м. Києва.

Відеозапис виступу Вікторії: https://youtu.be/ABFYBHEMky8