euroland
Ліцей «Євроленд» » Новини » Учениця ліцею "Євроленд" взяла участь у Міжнародній практичній конференції «ЮНЕСКО у дзеркалі досліджень молоді: сфера культури»

Учениця ліцею "Євроленд" взяла участь у Міжнародній практичній конференції «ЮНЕСКО у дзеркалі досліджень молоді: сфера культури»


Учениця ліцею "Євроленд" взяла участь у Міжнародній практичній конференції «ЮНЕСКО у дзеркалі досліджень молоді: сфера культури»


Наші діти - наша гордість. Учениця 8 класу ліцею "Євроленд" Петрова Вікторія взяла участь у Міжнародній практичній конференції «ЮНЕСКО у дзеркалі досліджень молоді: сфера культури». Її виступ на тему: "Бортництво як елемент нематеріальної спадщини Київської області та його туристичний потенціал", визнано одним з найкращих і відзначено організаторами відповідним дипломом.

До речі, серед організаторів конференції були: Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури та інформаційної політики України, Національна комісія України у справах ЮНЕСКО Міністерства закордонних справ України, Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради та інші.

А у конференції взяв участь 81 учасник, 8 із яких навчаються в освітніх закладах США, Німеччини, Польщі та Чехії; українські юні дослідники представляли Київ, Київську область, Вінниччину, Івано-Франківщину, Житомирщину, Закарпаття, Рівненщину, Сумщину, Харківщину, Чернігівщину, Черкащину та Буковину.

Конференція вкотре продемонструвала, що взагалі одне з найбільших надбань України – це наша чудова молодь, яка генерує такі ідеї, котрі обов’язково відродять Україну і виведуть її на абсолютно новий інноваційний рівень!

Мрієте про якісну та сучасну освіту для своїх дітей? Ми запрошуємо на навчання до ліцею "Євроленд".
Попередній запис на екскурсію приміщеннями ліцею за телефонами:
1-2 класи - 0505648538
3-4 класи - 0975408729
5-11 класи – 0956582088